Notícia

El tauler de la comunitat dels catalans al Regne Unit

Ets dissenyador gràfic? Fisioterapeuta? Traductor? Reunim el talent per posar-lo al servei de la comunitat! Anuncia't aquí i fes saber als catalans al Regne Unit què els pots oferir.

En aquesta pàgina compartirem les referències d'aquells que volen oferir els seus serveis i productes a la comunitat:

INTÈRPRET PROFESSIONAL ANGLÈS<>CATALÀ i CASTELLÀ
https://www.linkedin.com/in/martaamigo/
M'ofereixo com a intèrpret per a reunions o actes de qualsevol tipus de manera presencial o per videoconferència. Sóc titulada i tinc una llarga experiència com a traductora i intèrpret al Regne Unit en el món dels negocis, serveis públics, presentacions, formació, actes culturals o institucionals i mitjans de comunicació.
marta.amigo1@gmail.com
+447733027006

Traduccions Anglès - Català/Castellà
Sóc traductora professional i membre de Chartered Institute of Linguists, ofereixo traduccions professionals de l'anglès al Català o Castellà.
tescardivol@gmail.com
+447530541722

Juga a voleibol a Wimbledon :)
https://playfit.co.uk
T'agradaria aprendre a jugar a voleibol? Tens experiència i t'agradaria tornar a jugar?
Volei platja a Londres? Esteu bojos! Doncs tot això fem a Wimbledon cada setmana. 
Treballo a Playfit Social Sports Club i organitzo entrenaments i tornejos per tots els nivells. Ja som uns 10-15 catalans regularment jugant allà. Vine un dia a provar si vols :)
T'hi espero!
hello@playfit.co.uk
+447523811604

Disseny gràfic
https://www.marcal.net 
Soc en Marçal, dissenyador gràfic de Barcelona i actualment vivint a l'Est de Londres desde fa uns anys. Estic interessat en posar-me en contacte amb altres professionals catalans del meu sector i també poder oferir els meus serveis a altres persones de la comunitat.
marcal@marcal.net

Logopèdia Online en Català
https://creciendoconlaspalabras.com/
Sé què difícil que es trobar ajuda d'un professional en la teva llengua quan estàs fora del teu país. He viscut a Londres tres anys i he conegut famílies catalanes que necessitaven l'ajuda d'un logopeda.
Jo et puc ajudar. Sóc logopeda infantil, especialitzada en mètode natural de llenguatge, atenció primerenca i famílies multilingües.
Si al teu fill/a li està costant començar a parlar, dir les seves primeres paraules, no se l’entén, té dificultats de pronunciació, no està anivellat en les seves llengües... qualsevol dubte que tinguis sobre el seu llenguatge, contacta amb mi i reserva la teva primera sessió gratuïta.
info@creciendoconlaspalabras.com 

Vi català (Terra Alta) al Regne Unit
https://siete7vinos.com/
marcelfigols1978@gmail.com
447513872223

Benestar holístic
Quieres aliviar dolores musculares o emocionales? Te ofrezco reflexología Podal, masaje craneal, Flores de Bach. Si prefieres ejercitar tu cuerpo y mente, te ofrezco clases online de Kundalini Yoga y meditaciones guiadas. Mi nombre es Lissette, soy profesora de Kundalini Yoga, con experiencia en trabajar el estrés. Te puedo ayudar con terapias alternativas y naturopatia. Si estás en los alrededores de West London, podemos quedar en persona, cuando las condiciones gubernamentales lo permitan, y puedo visitarte a domicilio para un masaje de reflexología o craneal. Permitete sentirte bien, plen@! 
IG & FB:@holissticlife
yoga.raviseetal@gmail.com
+447907787604

Au pair catalana busca família a UK
Puc fer les tasques habituals d'au pair i parlar i donar classes de català amb els nens.  
ibiza.onamix@gmail.com
34658968008

We are M&N, llengües, cultura, esdeveniments
We are M&N és una petita empresa creada per dos catalanes que viuen a St Albans. Ens centrem en l'aprenentatge de llengües i els viatges d'immersió cultural, oferint intercanvis lingüístics, classes d'espanyol i anglès i un casalet, un projecte d'educació en el lleure,  on els més petits poden parlar català. Podeu consultar la nostra web amb els diferents projectes.
Aquests dies iniciem un taller de conversa en anglès online per guanyar confiança i fluïdesa en l'idioma. Acabes d'arribar a Anglaterra i necessites millorar el teu anglès? Et proposem aquest taller de conversa on les notícies que apareixen als diferents mitjans de comunicació seran l’eix conductor de les sessions. Política, esports, cinema, música, ciència… una finestra oberta per practicar idiomes al mateix temps que comentem l’actualitat vista des de diferents prismes. Els grups son de 4 estudiants màxim i la professora és nadiva.
hi@wearemandn.com
447935512079
http://www.wearemandn.com

Psicologia Online
Servei de psicologia online en català. Horaris segons disponibilitat de la persona interessada.
info@psicologiaestibaliz.com
447835423809

Classes de català en línia
Ofereixo classes de català en línia. Amb l'Skype o qualsevol altra plataforma on es pugui compartir pantalla i poder treballar amb document compartit i permís d'edició amb el Google Docs. 
L'horari és ampli. A les persones interessades els enviaré l'estat del meu calendari per a poder reservar hora de classe (de dilluns a diumenge).
El preu d'hora de classe és de 15 euros. El pagament via Paypal o via transferència bancària. 
xiuvalcav@gmail.com
+48513046882
https://venceslaucatalanteacher.wordpress.com/online-catalan-teaching/

Calçotada Experience UK
Oferim l'oportunitat de gaudir d'una autèntica calçotada com a casa però en aquí al Regne Unit. En diem “la calçotada experience UK". Només ens ha faltat la botifarra.
orders@gourmetathome.co.uk
+447545651269
http://www.gourmetathome.co.uk 

Olis catalans
Distribució olis i fruits secs catalans i altres productes d'origen català i resta de l'estat.
Màxima qualitat, suport al petit artesà català
elena@spanishgastrolarder.co.uk
+447583051792
http://www.spanishgastrolarder.co.uk

Labonacarn.com a Anglaterra
Som una petita empresa que venem carn online de Girona. Tots els productes són fets per nosaltres, des d' hamburgueses, botifarres i qualsevol embotit. Si us interessa menjar un bon fuet, o una bona botifarra negra o del perol, o bulls negres i blancs, o una bona sobrassada casolana, ens ho dieu i mirarem si us ho podem fer arribar. Tots els nostres productes estan lliures de colorants i conservants i no tenen glutens ni coses d' aquestes. Són totalment naturals.
joancasas@labonacarn.com
+34696974771
http://www.labonacarn.com