Notícia

Grants for students of Catalan

Grants for students of Catalan
Grants for students of Catalan
Una vegada més, el grau de Llengua i Literatura Catalanes de la Universitat Oberta de Catalunya ha convocat, amb la col·laboració de l'Institut Ramon Llull, unes beques per a estudiants de català de les universitats de l'exterior de l'àmbit lingüístic catalanoparlant.

Aquest any la UOC i l'IRL ofereixen 8 beques, que permetran als estudiants seleccionats cursar una assignatura del grau de Llengua i Literatura Catalanes durant el curs acadèmic 2021-2022. Totes les assignatures són de 6 crèdits ECTS i s'imparteixen en línia al nostre campus virtual, seguint un model d'aprenentatge asíncron centrat en l'estudiant (aquí teniu un vídeo sobre com s'estudia a la UOC).

Es tracta d'una molt bona oportunitat per aquells estudiants que tinguin interès en la llengua, la literatura i la cultura catalanes, i que desitgin aprofundir en els coneixements que ja en tenen. Es poden beneficiar d'aquestes beques estudiants de grau, de màster o de doctorat.

En aquests enllaços trobareu més informació sobre aquestes beques, així com el text amb les bases de la convocatòria. El termini de presentació de sol·licituds és el 27 de juny.

Si desitgeu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb Maite Puigdevall (mpuigdevallse@uoc.edu), que coordina aquesta convocatòria.