Notícia

Aquest dijous: Catalans'o'clock!

Hola amigues i amics,

Aquest dijous 29 a les 7 del vespre torna el "Catalans'o'clock'.

Degut a les extremes dificultats per socialitzar-se i conèixer més de la Gran Bretanya en que ens trobem, hem creat els "Catalans'o'clock" amb l'objectiu de ser un punt de trobada, descoberta i suport per tots els catalans i catalanes- en el sentit ampli- que hagin arribat al Regne Unit durant l'ultim any o que encara que portin una mica més de temps vulguin conèixer amb mes profunditat aspectes de la vida, la cultura i la societat Britàniques, tot passant una bona estona. 

Durant les trobades - al zoom- que es duran a terme l'últim dijous de cada mes, es faran presentacions interactives sobre algun aspecte en particular i es donarà pas a debats i torns oberts de paraules, donant l'oportunitat als particpants a fer propostes sobre temes a tractar en properes edicions. 

Aquest dijous 29 d'abril descobrirem llocs del Regne Unit per poder visitar durant els ponts que tindrem al maig així com de pobles, cituats, rius i estuaris  per poder quedar bé si fem un Quiz.
Apunteu-vos-hi, només cal que us apunteu al eventbrite https://www.eventbrite.co.uk/e/catalansoclock-tickets-144544716137 . Si teniu qualsevol problema, sempre ens podeu enviar un email.

Les inscripcions, totalment gratuïtes, fins dijous al migdia.

No us ho perdeu!