Notícia

L’Escola Catalana de Londres i CatalansUK convoquen els Jocs Florals al Regne Unit

Source: https://exterior.cat/noticies/lescola-catalana-de-londres-i-catalansuk-convoquen-els-jocs-florals-al-regne-unit/

[text in Catalan]

 

L’Escola Catalana de Londres i CatalansUK convoquen els Jocs Florals infantils i juvenils del Regne Unit 2020 amb l’objectiu de potenciar i estimular l’expressió i producció escrita en llengua catalana dels nens i nenes que viuen a l’exterior. La data límit d’entrega de les obres és el 29 de març.

Amb la intenció de fomentar una tradició literària molt arrelada a Catalunya, els catalans residents al Regne Unit tenen l’oportunitat de participar en els Jocs Florals infantils i juvenils. Hi ha categories i modalitats dividides per les edats dels participants.

La categoria de modalitat il·lustració (de 2 i 3 anys); modalitat rodolí i dibuix (de 4 i 5 anys); modalitat conte i poesia (de 6 a 8 anys i de 9 a 15 anys). Els requisits són que els treballs han de presentar-se escrits en llengua catalana i de temàtica lliure.

Cal lliurar els treballs amb pseudònim, en format digital (preferiblement .pdf) i per correu electrònic a l’adreça cultura@catalansuk.com, tot indicant “Jocs Florals infantils 2020” a l’Assumpte. Al text del missatge cal posar-hi el nom i cognoms del nen o la nena, el pseudònim, la data de naixement i el curs escolar actual.

El jurat està format per un grup de mestres, filòlegs, escriptors i altres representants del món de la cultura catalana. El lliurament de premis tindrà lloc diumenge 26 d’abril a la celebració de la diada de Sant Jordi a Londres. Els treballs guardonats es penjaran als webs de l’Escola Catalana de Londres i de CatalansUK.