Notícia

Cèlia Pallí amenitzarà la revetlla de Sant Joan als catalans del Regne Unit

(from Exterior.cat: https://exterior.cat/noticies/celia-palli-amenitzara-la-revetlla-de-sant-joan-als-catalans-del-regne-unit/)

[text in Catalan]Catalans UK -el Casal Català de Londres- ha convidat Cèlia Pallí perquè amenitzi la revetlla de Sant Joan. Aquest dimarts 23 de juny (20 h, hora anglosaxona), la cantant de Torruella de Montgrí (Baix Empordà) oferirà un concert virtual a través del perfil d’Instagram Live @Catalans_UK.

 

Pallí, que viu a Toronto (Canadà) des de fa quinze anys, s’ha consolidat com una aposta del pop. Oferirà les cançons del seu segon àlbum Technicolours, reforçant el seu estil pop. D’aquest treball destaquen ‘Complicity’, qui ha marcat l’inici d’una nova etapa de la seva carrera professional.

Atreta per la canadenca Nelly Furtado, Pallí va fer el salt a Toronto. L’any 2009 va convertir-se en una de les veus del cor de Furtado, a qui va acompanyar en les seves gires per Amèrica Llatina i Europa. Ara, la catalana es troba en un moment de maduresa com a cantant i compositora.