Notícia

Guillem Roma, proper convidat al ‘Catalonia Sound’ de CatalansUK

(from Exterior.cat: https://exterior.cat/noticies-destacades/guillem-roma-proper-convidat-al-catalonia-sounds-de-catalansuk/)

[text in Catalan]

CatalansUK, el Casal Català de Londres ha convidat Guillem Roma pel ‘Catalonia Sounds’, el primer cicle musical virtual pels catalans al món a causa de la Covid-19. L’actuació, que s’oferirà des del perfil d’Instagram de CatalansUK, tindrà lloc l’11 de juny (19.15 hora britànica).

Guillem Roma (Manlleu, 1984) és músic des de ben petit estudiant piano fins a grau mitjà, a més de saxo i guitarra. Debuta el 2007 amb el seu primer disc ‘Secret Place’ (Afònic 2007) abans de marxar a viure a Mèxic i Cuba. Establert altre cop a Catalunya, publica un segon disc, ‘Oxitocina’ (Autoeditat 2012) al costat de Camping Band Orchestra on, fins i tot, actua a Mèxic i els Estats Units.

Posteriorment, Roma edita ‘Nòmades’ (Autoeditat 2014) i ‘Connexions” (Sulawesi Records 2017). Des d’aleshores s’ha convertit en un músic lliure. El cantant vigatà actuarà durant 30 minuts, a partir de les 19.15 hores (hora britànica).

Des de l’inici de la pandèmia sanitària, ‘Catalonia Sounds’ ha ofert la música de Clàudia Cabero, Anna Ferrer Coll, Magalí Sare i Sebastià Gris, Gessamí Boada, Guiem Soldevila, Pau Codina i Arbre. Les properes actuacions previstes són Rosó Sala (18 de juny) i Esther Condal (25 de juny).