Notícia

Christmas Drinks de Catalans UK 2015

El passat dimecres 16 de desembre va tenir lloc el tradicional Christmas Drinks de Catalans UK, un event ja clàssic dins el calendari anual del Casal Català de Londres on ens reunim a passar una bona estona i celebrar l’arribada dels Nadals amb Catalans i catalanes establerts a Londres i rodalíes, així com britànics amb víncles afectius amb Catalunya.

Per primera vegada l’acte es va celebrar a l’Hotel Melià White House de Londres, i els assistents van poder gaudir d’una exquisita selecció de canapes , així com cava, vi i cervesa, i vam poder assaborir l’actuació de les grans artistes catalanes Maria Camahort i Laura Ruhi-Vidal ,qui van interpretar una selecció de cançons tradicionals catalanes, incloent el Cant dels Ocells.
 
La part més esperada de l’event, com és habitual des de fa uns anys, és el sorteig d’una samarreta del F.C. Barcelona, cortesia del mateix club. El guanyador va ser el participant amb el número de rifa 101, Kevin Thorne, de Southampton, qui no va poder estar present però se li va fer arribar el premi a l’endemà, tal i com es mostra a la fotografia adjunta.
 

Moltes gràcies als assistents per la vostra presència i esperem que hàgiu gaudit d’una bona vetllada.
 
A tots els nostres membres, aprofitem per desitjar-vos uns Bons Nadals !