Notícia

Catalan Street Party per celebrar La Diada!

El dia 5 de setembre, ANC England i Catalans UK uneixen esforços per celebrar de forma conjunta i multitudinària La Diada de l'Onze de Setembre.

Seguint la proposta de manifestació massiva que ANC i Òmnium Cultural organitzen el dia Onze de setembre a la Meridiana de Barcelona, la 'Via Lliure cap a la República Catalana' ANC England i Catalans UK volen aportar el seu granet de sorra amb un to igualment festiu, reivindicatiu i que aconsegueixi la màxima participació.

La jornada començara a les 12 del migdia amb un cercavila festiu pels carrers de Londres. El punt de sortida serà el Punt d'Informació Turística, al tocar de la Catedral de Saint Paul. Avançarem vorejant el riu, acompanyats de música i mostres de cultura popular catalana, fins arribar a Kennington Park.

Un cop allà, Catalans UK organitzarà un picnic  popular, seguit d'activitats dutes a terme per diversos grups i entitats catalanes basades a Londres. Finalment, l'acte concluirà amb un gran mosaic humà, reproduint el que tindrà lloc a la Meridiana de Barcelona l'Onze de Setembre.

L'hora aproximada de finalització serà les 6 de la tarda.

Us hi esperem a tots i totes!

Cliqueu el següent vincle per veure el programa complert :