Presentació

Catalans UK és el punt de trobada dels amics de Catalunya a Gran Bretanya.

Som una organització sense ànim de lucre amb un nombrós grup de membres i simpatitzants, la majoria basats a la ciutat de Londres. La nostra voluntat és ser el punt de trobada a través d´activitats, tant culturals com d'esbarjo. Així estem al corrent de la situació del nostre país alhora que enfortim les relacions entre els membres de la nostra comunitat a Gran Bretanya. També tenim com a objectiu donar a conèixer i promoure la llengua i la cultura catalana al Regne Unit entre els britànics i els catalans residents en aquest país.

Catalans UK és el Casal Català de la Gran Bretanya i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya. El Setembre de 2007, Catalans UK era reconegut com a Comunitat Catalana a l´Exterior en els termes del Decret corresponent.

Des del 28 de setembre de 2010, Catalans UK passa a formar part de la Federació Internacional d'Entitats Catalanes (FIEC). La nostra associació esdevé així l'entitat número 64 adherida a aquesta federació que té entre els seus principals objectius el de reunir en el seu si el major nombre de casals, associacions, agrupacions o centres catalans de tots els països de la Unió Europea, de la resta d'Europa, d'Amèrica i d'arreu del món.