• 05
  Dia: Dt / 5 de desembre 2017
  Hora: 17:30h
  Lloc: Queen Mary University of London, Bancroft 3.40 and FADS Studio - Arts Two, London E1 4NS


  https://www.eventbrite.co.uk/e/qmcs-the-theatre-of-lluisa-cunille-seminar-and-performance-tickets-34798956616
   

  Aquesta temporada (2017-2018) el Teatre Nacional de Catalunya presentarà tres produccions del teatre de Lluïsa Cunillé. Per coincidir amb aquest programa excepcional, el Centre for Catalan Studies a Queen Mary University of London presentarà, el proper dimarts 5 de desembre, un vespre dedicat al treball de la dramaturga catalana. En el marc dels seminaris de recerca, el primer esdeveniment serà una xerrada-diàleg amb el director del TNC, Xavier Albertí, i el dramaturg i director de teatre Jordi Prat i Coll, qui ha posat en escena l'obra Après moi le déluge que es va estrenar el mes passat a Barcelona. 

  El segon esdeveniment del vespre serà la representació de l'obra Islàndia (estrena al Regne Unit) traduïda a l'anglès pel professor John London i posada en escena pel grup de teatre PartSustpended sota la direcció de Hari Marini, directora i professora del Departament de Teatre de Queen Mary University of London. 

  Aquests dos esdeveniments especials que comptaran amb la participació de directors, crítics i traductors, tenen l'objectiu de celebrar el teatre d'una de les dramaturgues més conegudes que ha donat Barcelona en els darrers vint anys. 

  En col·laboració amb el Teatre Nacional de Catalunya, L'Institut Ramon Llull, i el grup de teatre PartSuspended

   


   

  PROGRAMA

  5 de desembre 2017

  17.30 - Francis Bancroft building, aula 3.40

  Seminari amb Xavier Albertí, director del Teatre Nacional de Catalunya i Jordi Prat i Coll, dramaturg i director de teatre

  7.30pm - FADS Studio - Arts Two

  Representació de Iceland (work in progress) pel grup de teatre PartSuspended, sota la direcció de Hari Marini

   

  Els interessats en assistir als dos esdeveniments hauran d'indicar-ho en el moment de reservar les entrades gratuïtes. Els espais són limitats pel que es recomana reservar aviat.  

  https://www.eventbrite.co.uk/e/qmcs-the-theatre-of-lluisa-cunille-seminar-and-performance-tickets-34798956616